Promosyon Ürünleri Baskı Seçenekleri Nelerdir?

Ekran görüntüsü

Bu teknoloji, belirli renk ihtiyaçlarını daha doğru bir şekilde karşılayan parlak ve yoğun renkler sağlar. Ayrıca, daha geniş baskı alanlarına baskı yaparken tercih edilen bir baskı yöntemidir. Kalemler gibi daha küçük nesnelere ve çeşitli tekstil ve malzemelere baskı yapabilen çok yönlü bir seçenektir.

 

Dijital UV Baskı

Bu teknoloji, ultraviyole ışıkların kullanılması baskı sırasında mürekkepleri kuruttuğu için hızlı baskı ve kurutma sağlar. Yüksek kaliteli görüntüleri saniyeler içinde işleyebilir.

 

Tampon Baskı

3D veya garip şekilli nesneler için ideal olan tampon baskı, en çok su şişeleri, anahtarlıklar, kupalar ve stres topları gibi nesneler için kullanılır. Ped işlemi, tipik olarak özelleştirilmesi zor olan 2B görüntülerin 3B nesnelere etkili aktarımına izin verir.

 

Lazer işleme

Bir promosyon ürününe bir resim eklemek yerine, lazer kazıma teknik olarak bir şeyi kaldırır! Lazer ışığı, malzemeyi üründen çıkarır ve arkasında şık, kalıcı bir iz bırakır. Cam gibi saydam ve saydam olmayan malzemeler için farklı lazer kazıma yöntemleri mevcuttur.

 

Çıkartma

İlk birkaç baskı işlemi doğrudan promosyon ürünlerinde gerçekleşirken, etiketler ayrı ayrı basılır ve daha sonra güzel ve temiz bir kalite için uygulanır ve sertleştirilir.

 

Nakış

Bu yöntem, tasarımınızı gömlek ve üniforma gibi giysilere yerleştirmek için kullanılır. Görüntü (tipik olarak bir logo) dijitize edilir ve ardından giysiye tek tek dikilir.

 

Dijital baskı

Bu baskı yöntemi en çok tişörtler ve bez çantalar için kullanılır. Grafiğiniz doğrudan giysinin üzerine basılır ve ardından ısı ve uygulanan basınç kullanılarak sertleştirilir.

 

Isı transferi

Tekstillerde yaygın olarak kullanılan bu baskı yöntemi, grafiğin özel bir bırakma kağıdına ters olarak basılmasına izin verir. Malzemeye bastırılır, aşırı ısı uygulanır ve ardından soğuduğunda bırakma kağıdı çıkarılır ve görüntü harika görünür!